Menstruáció előrehozás tablettával

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Sikerült úgy kiszámolnom a nyaralásunk időpontját, hogy pont akkor jönne meg a vérzésem.

Most vagyok a ciklus elején, a 2. nap elkezdtem szedni a Yasmine tablettát. (ez az első, most kezdtem)

A leírás szerint a 21 tabletta beszedése után a 2-3 nap megjön a vérzés, ez a 23.-24. nap a ciklusban. Kérdésem, ha csak 19 napig szedem, akkor is megjön a 2-3. nap, tehát a ciklus 21-22. napján? Így pont egy héttel előbbre hoznám, mint ha természetesen megjönne a 28. nap.

Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza menstruáció előrehozása témában

Kedves Kérdező!

Ha a 21-22. napon jön meg a vérzés, az a 23-24. napon megjövő vérzéshez képest miért 1 hét és nem 2 nap? Szóval azt hiszem, így valójában nem egy héttel jönne előrébb a menses; azt viszont nem javaslom, hogy 1 héttel kevesebb ideig szedje a gyógyszert, inkább folyamatos továbbszedéssel halassza a vérzést (a 21 nap után szedi tovább, majd a kívánt halasztás után elhagyva jön meg a vérzés 2-3 nappal) . Minél tovább halasztja a vérzést, annál nagyobb a pecsételő (áttöréses) vérzés esélye.

Kérdés: 2010. június 13., 20:01; Megválaszolva: 2010. június 13., 20:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
menstruáció előrehozás
Tisztelt Hölgyem/Uram, Szeretném megtudni, hogy milyen házi praktika van a menstruáció előrehozására? (pl. teák, rozmaring vagy zsálya, stb.)...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...