• Menstruáció előrehozás tablettával

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Sikerült úgy kiszámolnom a nyaralásunk időpontját, hogy pont akkor jönne meg a vérzésem.

        Most vagyok a ciklus elején, a 2. nap elkezdtem szedni a Yasmine tablettát. (ez az első, most kezdtem)

        A leírás szerint a 21 tabletta beszedése után a 2-3 nap megjön a vérzés, ez a 23.-24. nap a ciklusban. Kérdésem, ha csak 19 napig szedem, akkor is megjön a 2-3. nap, tehát a ciklus 21-22. napján? Így pont egy héttel előbbre hoznám, mint ha természetesen megjönne a 28. nap.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció előrehozása témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a 21-22. napon jön meg a vérzés, az a 23-24. napon megjövő vérzéshez képest miért 1 hét és nem 2 nap? Szóval azt hiszem, így valójában nem egy héttel jönne előrébb a menses; azt viszont nem javaslom, hogy 1 héttel kevesebb ideig szedje a gyógyszert, inkább folyamatos továbbszedéssel halassza a vérzést (a 21 nap után szedi tovább, majd a kívánt halasztás után elhagyva jön meg a vérzés 2-3 nappal). Minél tovább halasztja a vérzést, annál nagyobb a pecsételő (áttöréses) vérzés esélye.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-13 20:01:47; Megválaszolva: 2010. június 13., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés