Gát

TISZTELT DR.! A PROBLÉMAM, HOGY A GÁTVARRÁSOM, ÉREZHETŐEN "SZŰKEBB"! SZÜLÉS UTAN, A HAT HETES CONTROLL VIZSGALATON AZ ORVOSOM IS MEGJEGYEZTE ÉS ENNYI: (... KÉREM SZÍVESKEDJEN ÍRNI EZ ÜGYBEN NÉHÁNY MONDATOT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Végh János válasza gátseb témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben panaszokat okoz az együttlét alatt, vagy fájdalmas a gát, akkor ezzel vissza kell mennie a kezelőorvosához, hogy lássák. Ha valóban szűkebb a hüvelybemenet, mint a normális, akkor akár egy korrekciós műtét is szóba jön. emiatt szükséges a vizsgálat, ha panasz van, akkor utána kell járnia, valószínű Ön is ezért érdeklődik. Ha tudok még tanácsot adni, akkor írjon bátran.

 

Kérdés: 2010. március 29., 14:45; Megválaszolva: 2010. március 29., 14:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Normális?
Tisztelt Webbeteg! Szex közben érzem néha, hogy szűk a hüvelybemenet először, És úgy érzem, mintha szét akarnék repedni.Utána pedig olyan...
Gátseb
Kedves doktorúr/nő! 3 hete szültem és azt vettem észre hogy a gátam ahol össze lett varrva amikor kiesett a cérna akkor szétnyílt. Azóta is úgy...
Folyadék alapú cytologiai lelet
Irritált hüvely bemenet
Nőgyógyászati probléma