• Görcs a nemi szerven

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jó napot kivánok. Én egy 20 éves lány vagyok és olyan problémám van, hogy a nemi szervenmél a nagy szemérem ajakon vagyis pontosabban a lábamnál észrevettem egy borsó nagyságú görcsöt és egy kicsit fáj is. Nem tudom, hogy mi tévő legyek, fordujjak orvoshoz?

                                                                                                     Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a szeméremajak témában

        Kedves Brigitta!

        Valószínűleg csak szőrtüszőgyulladásról lehet szó, de a biztonság kedvéért mutassa meg egy nőgyógyásznak, hogy megfelelően legyen kezelve.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-03-18 23:35:34; Megválaszolva: 2010. március 18., 23:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: