SOS

Kedves dr/nő

Még mindig ugyanazzal a panasszal fordulok önhöz.Ujra visszamentem a nőhyógyászomhoz, mert a kezelése eredménytelen volt. A törlet eredményemben nem találtak semmit.szerinte ott minden a legnagyobb rendben van.nincs gombám, se gyulladásom...semmi, de akkor mi okozza a hüvelyi fájdalmamat? ő erre azt mondta, már nem tudja h mit irjon fel és el se tudja kébzelni mi a bajom.erre adott nekem beutalot az imunologhoz és ezzel le is telt  a tudomány.mégegyszer törletet vett, és ennyi.annak még várom az eredményét.még a kurát befejezem, és ujra vissza kell mennem.vittem vizeletet a házi orvosomhoz is.hátha húgyhólyag gyulladásom van vagy felfáztam, de semmit nem talált ő sem benne.már nagyon kétségbe vagyok esve.fáj a hüvelyem belülről, csip, ég, de csak akkor érzem, hakupot felrakom, együttlét közben, már belülről érintésre is érzékeny, kellemetlen.és már fél éve nem múlik el.nem tudom élvezni az együttlétet a párommal már nagyon régóta.félek, h nem fog ez változni.segitsen adjon tanácsot mitévő legyek? egyáltalán gyógyitható ez? egyszerüen már nem tudok ezzel együtt élni! Segitséget kérek, vagy egy kis reményt!

egy reménytelen 22 éves lány

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a vaginizmus témában

Kedves 22 éves!

Amennyiben nincs gyulladás, a fertőzés kizárható, akkor is van panasz, tehát valami mégsincs rendben. Ez így van, és bizony addig kell vizsgálódni, keresni, míg megtalálják a panasz okát. Nem tudom, merre lakik, de érdemes lenne egy nagyobb klinikai nőgyógyászatot felkeresnie, hogy megtalálják a panasz okát. Nagy valószínűséggel a panasz oka volvodynia, vaginizmus. Budapesten vannak erre specializálódott magánrendelők is (ha beírja a google-ba a vulvodyniát, akkor az első helyeken kidobja a rendelőt is). Ne adja fel, egyrészt pszichoterápiával, másrészt helyi kezeléssel lehet megoldani a problémát.

 

Kérdés: 2010. február 18., 19:28; Megválaszolva: 2010. február 18., 19:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?