• Babát szeretnék, hova tudok fordulni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        24 éves nő vagyok 5 éve próbálkozunk a férjemmel egy babát összehozni de nem akar sikerülni. Már többször is voltam hódmezövásárhelyen a nögyógyászaton ezzel a problémával de nem jutottunk ez ügyben semmire mert nem igazán foglalkoztak velem mondván, hogy még fiatal vagyok.És biztosan nincsen semmi gond de én mégis aggodom hogy mi lehet ennek az oka. A menzeszem is fogyamatosan késik van hogy 20 napot is.Tudna nekem segiteni hogy mi lehet ennek az oka és hogy hova fordulhatok ahol végre lehetőségem lenne esetleg valami kivizsgálásra.Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőségi kivizsgálás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem az számít, hogy mennyire fiatal, hanem az, hogy 5 éve nem sikerül a terhesség. Mindenképpen nagyon időszerű lenne az alapos kivizsgálás, keressen fel a Szegedi Klinikán meddőségi szakrendelést, hogy ez megtörténjen. Mindenképpen keresni kell az okot egy év elteltével.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-17 18:09:40; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.