• Menstruáció kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét kívánok!

        A barátommal decemberben 2 alkalommal szeretkeztünk ezek után januárban kimaradt a menstruációm, legalábbis eddig még nem jött meg!

        Pedig védekeztünk.Óvszer volt + mielőtt elment volna kivette!

        Nagyon aggódom, hogy baj lehet...!:/ körülbelül 10-12 napja késik a menstruációm!

        Nőgyógyászhoz nem merek elmenni.

        Az lenne a kérdésem hogy valóban lehet baj?! vagy mit tegyünk? vegyünk tesztet?

         

        előre is köszönöm válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!

        Csináljon egy terhességi tesztet, ha negatív, akkor nem kell nőgyógyászhoz szaladni. Ha nem jönne meg a következő vérzés se, akkor viszont nem lehet a nőgyógyászati vizsgélatot kikerülni, mert más probléma is lehet a menses késése mögött, pl. petefészek-ciszta.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 19:30:32; Megválaszolva: 2010. február 10., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés