• Vetélés - folyadék a méhben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        1 hónapja volt műtétem, mert a 12-ik hétben elvetéltem. Azóta nem jött meg a menzeszem és kontroll vizsgálatkor 2mm-es folyadékot találtak a méhemben. Az orvos nem tudja mi lehet. Kérdésem az lenne, hogy mitől lehet folyadék a méhben, és miféle folyadék lehet egyáltalán a méhben. Mégis mire gondojak? A mérete elárulhat valamit? A 2mm kicsinek vagy nagynak számít? A menzeszemnek nem kellett volna már megjönnie? Nagyon köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása, vetélés témában

        Kedves Hölgyem!

        A 2 mm-es folyadék nem sok, nem kell aggódnia miatta, azért lehet ott, mert a méhe nem zárult össze teljesen. Mivel nem jött meg a vérzése sem, ezért (ha a terhesség biztosan kizárható) gyógyszeresen kellene meghozni azt. Persze semmi sürgető sincs a dologban, nyugodtan várhatnak még egy ciklust, hátha magától megjön a vérzés. tehát nincs oka aggodalomra, de ha a következő vérzés nem jön meg, akkor gyógyszeres kezelésre lehet szükség.

         


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 16:26:51; Megválaszolva: 2010. január 31., 16:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: