Terhesség tünetei negatív teszt mellett

Kedves Doktor Úr/Nő

Szeretnék segítséget kérni. Március közepe táján voltam utoljára együtt a volt barátommal. Azóta nem voltam senkivel. Kb 3 hónapja furcsa feszítő érzésem van a méhem bal oldalán a petefészek körül, általában inkább reggel és este. Egy ideje pedig lüktetést vagy valami ahhoz hasonlót érzek. A menstruációm rendszerességét korábban nem nagyon figyeltem. Előző menstruációm 1 nappal később jelentkezett és csak 3 napig tartott, a mostani pedig 5 nappal hamarabb jött mint kellett volna, most a második napnál tartok és most is kevesebb mint szokott. Az első nap azért erősebb és alvatt vér darabok is vannak.Egy ideje menstruáció előtt 7-10 nappal nagyon fáj a mellem.Ilyen korábban is volt csak nem ilyen erős. A mellbimbóm kissé mintha sötétebb lenne, de a mellbimbó udvara elég halvány és fehér mirigyek jelentek meg rajta. Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e hogy terhes vagyok? Vettem 2 terhességi tesztet, de mindkettő negatív lett.Bár nem a reggeli első vizeletből csináltam, de a teszt azt írta nem muszály az elsőből. Nőgyógyásznál is jártam július 18.án.Hüvelyi és hasi ultrahangot is csinált. Azt mondta nem lát semmit csak egy kis fertőzésem van és hüvelykúpot írt ki, valamint hogy egy 28x20 mm-es bevérzett folliculust lát. Lehet olyan hogy hüvelyi uh-n nem látják a magzatot? Igazából még nem vagyok felkészülve egy kisbabára. Ha nem terhesség mi okozhat még ilyen tünetet?

Segítségét előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza alhasi fájdalom témában

Kedves Hölgyem!

Mivel megjött a vérzése, így nem valószínű, hogy terhes lenne. Különben nem jönne meg, vagy a szokottnál jóval kevesebb, inkább pecsételő jellegű lenne. Most pedig pont azt írta, hogy hamarabb jött meg, és normál mennnyiségű volt az utolsó. (bár azt nem írta, hogy ez mikor volt) .

Én a panaszok alapján arra gondolnék, hogy fertőzése van, ha nem javulnak a hüvelyfertőzés kezelését követően az alhasi panaszok, akkor ismételt vizsgálat, és szájon át szedhető gyógyszerre lenne szükség.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 27., 13:54; Megválaszolva: 2009. július 27., 13:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?