Petefészek gyulladás mellett fájdalmas vizelés

Tisztelt Szakértő!

Petefészek gyulladásra kaptam Dalacin 300 mg gyógyszert két dobozzal. Már négy napja szedtem, amikor a következő panaszaim jelentkeztek:

Sűrűn járok pisilni, (valamikor mire felöltözöm WC után, már újra kell) néha csak pár csepp jön, ezt egy kis szúró fájdalom előzi meg, ami a pisilő nyílásnál jelentkezik. A szúró hasfájásom közben elmúlt (gondolom a Dalacin hatására) , így semmilyen más panaszom nincsen. A Dalacint még két napig szednem kell.

Lehet ez mégis gyulladás? Vagy valamilyen gombás fertőzés?

Várom válaszát: Tisztelettel: Némethné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza petefészekgyulladás témában

Kedves Némethné!

Ha a vizelési panaszok az antibiotikum ellenére továbbra is fennállnak, akkor menjen el a háziorvosához, hogy a húgyúti fertőzést kivizsgálják, és szükség esetén egyéb antibiotikummal kezeljék.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 06., 11:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet