• Petefészek gyulladás mellett fájdalmas vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő!

        Petefészek gyulladásra kaptam Dalacin 300 mg gyógyszert két dobozzal. Már négy napja szedtem, amikor a következő panaszaim jelentkeztek:

        Sűrűn járok pisilni, (valamikor mire felöltözöm WC után, már újra kell) néha csak pár csepp jön, ezt egy kis szúró fájdalom előzi meg, ami a pisilő nyílásnál jelentkezik. A szúró hasfájásom közben elmúlt (gondolom a Dalacin hatására), így semmilyen más panaszom nincsen. A Dalacint még két napig szednem kell.

        Lehet ez mégis gyulladás? Vagy valamilyen gombás fertőzés?

        Várom válaszát: Tisztelettel: Némethné

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészekgyulladás témában

        Kedves Némethné!

        Ha a vizelési panaszok az antibiotikum ellenére továbbra is fennállnak, akkor menjen el a háziorvosához, hogy a húgyúti fertőzést kivizsgálják, és szükség esetén egyéb antibiotikummal kezeljék.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2009-05-06 11:38:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: