• Clostilbegyt melletti pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Újabb kérdéssel fordulnék Önhöz. Ahogyan már korábban írtam, az orvosom legutóbb felírta a Clostilbegyt-et, hogy majd a 3. naptól kezdjem el szedni. Azt mondta, úgy látja, hogy most Norcolut nélkül is meg fog jönni. Nos, most tartok a 43. napon, és úgy néz ki, hogy megjön. De mivel az utolsó pár hónapban a mensesemet mindig megelőzte pár nap "pecsételés", ez még szerintem csak az. Kérdésem, hogy jól gondolom-e, hogy a 3. napot csak a tényleges vérzéstől számoljam, a "barna pecsétek időszakát" ne!? Köszönöm! Sz. Anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a Clostilbegyt témában

        Kedves Anikó!


        Előfordul, hogy a menses csak barna pecsételés formájában jelenik meg. Lehet, hogy azóta már a rendes menses is megjött, de szerintem kezdje el szedni a gyógyszert nyugodtan.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-01 15:43:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés