• Mell és hónalj fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nö(ur)!

        37 éves, 2 gyermekes anya vagyok.

        Karosfogyasztas:dohanyzas, kave.

        Menstruaciosciklusom elött a honomalatt ereztem nyomasra fajdalmat, aztan elmult a mensessel parhuzamossan.Egy hete megint erzem a honomalatt ugyanazt a fajdalmat, de mar a mellemben is erzem...ez neha erössebb gyengebb fajdalom.Tapintasra a honomalatt erzek valamit, de igazan nem tudom megallapitani.Termeszetessen felkeresek nögyogyaszt de addig is szeretnem tudni mi okozhatja, es miert. A daganat egyebkent fajdalomerzessel jar vagy nem?

        Valaszat köszönöm szepen

        WEBBeteg szakértő válasza a emlőmirigy fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Sokszor található a hónalj területén is járulékos emlőmirigy, így nem meglepő, hogy ott is érzi a ciklus alatti emlőfájdalmakat, amik szerintem nem kórosak. Hogy megnyugodjon, menjen el egy vizsgálatra akkor, amikor éppen érzi a fájdalmat. Nem daganat okozza a panaszait, ne aggódjon.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-11 23:31:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon