Kellemetlen szag és hüvelyi betegségek

hello. a problemam a kovetkezo: rengeteg nogyogyasznal jartam mar, legtobbszor kijon valami, de neha az is elofordul, h azt mondjak egeszseges vagyok, azonban nekem allandoan kellemetlen szagom van, es a huvelyi betegsegek ha nem is minden honapban de minden masodik honapban ujraalakulnak. kikezelem magam, ra egy hetre ujra jelentkezik a tunet. a kellemetlen szag es kozosuleskor feher fura darabkakat eszleltunk a parom nemiszervem, ami belolem szarmazik. mint mondtam nagyon sok orvosnal jartam, utoljara meg hiaba magyaraztam az orvosnak, h ertse meg h en meg mindig nagyon szagos vagyok, meg csinalt egy tesztet, amin kijott h semmi bajom es hazakuldott h paranojas vagyok. vegeztem huvelybeontest is, es akkor is ilyen fura feher darabkakat mostam ki magambol. de a legkellemetlenebb a szag. mar belefaradtam az orvosokhoz is menni mert ez mar megy vagy 4-5 eve. letezik h en ilyen vagyok? egyszeruen budos? letezik ilyesmi? de ha igen akkor mi a helyzet, mert most pont azt mondtak h nem jott ki semmi, de az esetek 80 szazalekaban kijon valami problema. miert ilyen gyakori? mit tudnek csinalni? amugy egyszer megtortent h eltunt a szag egy bizonyos kezeles utan, de sajnos a havi verzes elallta utan visszaallt megint a kellemetlen szag. esetleg lehet az etkezesemmel a gond? mert mosdok es tiszta vagyok, de megis mintha valami csavargo lennek aki hetek ota nem mosdott, 8 ora munka utan, es sajnos nem csak akkor. mert kozvetlenul dusolas utan mar erzik. hihetetlen. ha valakinek valami tanacsa, otlete van, elore koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyváladék témában

Kedves Hölgyem!

Az igaz, hogy minden embernek más a szaga, a nemi szerveken is. Van, akinek erősebb, van akinek kevésbé. Ami viszont fontos, hogy Önnek nem volt ez így mindig, és ehhez hüvelyi folyás is társul, nem folyamatosan, hanem csak időnként.

Ami sokat segítene az, ha tudná, hogy eddig milyen gyógyszereket kapott, és mennyi ideig szedte őket, illetve milyen tenyésztések történtek, és mi lett a pontos eredményük. A fehér darabkák inkább gombás fertőzésre jellemzőek, a szag meg bakteriálisra utalnak.

Ha esetleg a fenti dolgokat össze tudná szedni, akkor tudok tanácsot adni, hogy merre tovább.

Addig amit megpróbálhat, hogy hetente 2x gyógyszertárban kapható tejsavas irrigálást végez, együttléthez condomot használ, kerüli a műszálas, szoros alsóneműt, és a pamut bugyikat magas hőrokon mossa ki.

Amikor Önt kezelik, kezeljék a párját is, ha eddig nem használtak gumi óvszert is. Szerintem Önnek nem elég az alkalmi gyógyszeres kezelés, hanem több hétig is lehetne gyógyszert szedni, ilyet pl. gombás fertőzés esetén szoktak heti egy kapszulával.

Írjon még részleteket, hátha valamiben tudunk segíteni.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. március 11., 15:00; Megválaszolva: 2009. március 11., 15:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma