• Kefír

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szep napot.A DR Notol szeretnem megkerdezni hogy a Milli elofloras kaukazusi kefirrel hatente 2szer birok e huvelyoblitest vegezni,mert a neten olvastam hogy az elofloras joghurt felekkel is lehet.De en megis csak egy orvos velemenyere vagyok kivancsi.Valaszat elore is koszonom. Udvozlettel.D

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely irrigálás témában

        Kedves Hölgyem!


        Inkább a gyógyszertárakban kapható tejsavas készítményeket ajánlanám, kifejezetten erre a célra készülnek, lehet hozzá kapni irrigáló készüléket is.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-27 10:41:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés