• Intim higiénia (tejsavas hüvelyöblítés)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!Hüvelyöblitéss kapcsolatban lenne kérdésem. Eddig még nem próbáltam, de az interneten olvastam, hogy ha sűrűn nem is de néha ajánlott, főleg menstruáció után. Az lenne a konkrét kérdésem, hogy a menzesz után hány nappal célszerű tejsavas hüvelyöblítést végezni? Milyen készüléket (Tantum Rosa megfelelő) és tejsavas szert ajánl? Azt olvastam, hogy a Floragyn nagyon jó (hüvelyöblítő és kúp). Tejsavas hüvelyöblítés után lehet tejsavas hüvelykúpot használni? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyöblítés témában

        Kedves Kérdező!

        Aqatus, Lactacid femina, kolpocleaner,Tantum rosa a lehetséges öblitőszerkezetek pl. Menses abbamaradása után rögtön lehet alkalmazni. Lehet, de felesleges Floragynt alkalmazni plusszban, de inkabb azt öblités után, mint ismét öblités, mert az kimossa a hüvely védekező fehérjéit is.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-11 20:45:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés