Lyme kór és terhesség

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Két évvel ezelőtt Lyme kór fertőzésen estem át. Panaszom nem volt sem akkor, sem azóta, sem jelenleg. A diagnózist felállító háziorvos szerint "tankönyvszerű" lyme folt volt a térdhajlatomban. A folt felfedezésének másnapján már elkezdtem az antibiotikum kúrát. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a korábbi lyme fertőzés akadálya-e a gyermekvállalásnak? Lehetek-e a közeljövőben állapotos? Köszönöm szépen a választ!

Dr. Keszthelyi Zsuzsanna válasza témában

Kedves Asszonyom!

Mivel a betegsége már régen állt fent és gyógyultnak nyílvánították, ezért esetleges terhességénél, ez nem jelent problémát.

Tisztelettel:

Dr. Keszthelyi Zsuzsa

Kérdés: 2022. december 06., 16:46; Megválaszolva: 2022. december 07., 10:42

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Folyadék alapú cytologiai lelet
Irritált hüvely bemenet
Lehetek terhes előváladéktól?
Nőgyógyászati probléma
Változókori hormonpótlás...