Babavállalás Legalon

Kedves doktor úr! Előzőleg én írtam önnek a Legalon és babatervezéssel kapcsolatban. Teljes körű kivizsgálason estem át az elmúlt 9 hónapban. Gyomor, és végbél tükrözésem is volt. Hasi ct és mr vizsgálatok, széklettenyenyésztések és rengeteg vérvétel, beleértve allergia és intolerancia vizsgálatokat. Minden leletem negatív, egyedül a reflux lett igazolva, melyre többféle protonpumpa gátlót és h2 blokkolot is próbáltam, sikertelenül. 9 napig szedtem a Legalont, kb 9-10 napja voltunk együtt a férjemmel. Ma már természetesen nem veszem be. Így is lehet gond, ha mondjuk most fogan a baba? Köszönöm a válaszát!!!

Dr. Petróczi István válasza hímivarsejt témában

Kedves Kérdező!

Ennyi ideig nem élnek a hímivarsejtek.....

Én nőgyógyász vagyok, genetikával (=fejlődési rendellenességek) a genetikusok foglalkoznak.

Üdvözlettel:

Petróczi dr.

Kérdés: 2022. május 30., 09:05 ;Megválaszolva: 2022. május 30., 09:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lyme kór és terhesség
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Két évvel ezelőtt Lyme kór fertőzésen estem át. Panaszom nem volt sem akkor, sem azóta, sem jelenleg. A diagnózist...
Premenstruációs szindróma
Jobb alhas/petefészek környéki...
Hetek óta múlni nem akaró fura szúró néha görcsös fájdalmat érzek a jobb alhasam környékén. Idén februárban volt egy nagyobb petefészek...
Nem értem...
Nőgyógyászati lelet