Miért viszketek és csíp folyton?

Jóestét! Olyan problémám van doktor úr,hogy már fél éve ha,nem több ezzel a problémával szenvedek.A tüneteim állandó viszketés csípés ha vizelek vagy utánna,állandó vizelési inger folyásom az utóbbi időbe ilyen zöldes sárga szagtalan.Nemtudok nemi életet sem élni mert fáj ég közben.Millió kúpot antibiotikumot használtam már de semmi sem hat (Macmirror,Fluco sandoz,vagylact,gynella,fluomizin,guajacuran,stb) Egyszerűen semmi sem hat..Már váltottam nőgyógyászt is aki gombásodást állapított meg erre kaptam 2 fajta gyógyszert gynoflor kúpot és unasyn szájon átt bevehető gyógyszert.Szedtem rendszeresen őket az unasyn elfogyott de a kúpból van 3 darab még..Azthittem végre meggyógyulok de pár napja annyira elkezdtem viszketni hogy szinte sírni tudnék már.A párommal már jó ideje nem voltunk úgy együtt mert folyamatosan fáj viszket csíp ég..És szedek fogamzásgátlót is a neve (maitalon) .Már tanácstalan vagyok hogy mit kéne vennem a gyógyszertárba vagy hogy milyen orvoshoz menjek még el hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak.Már változtattam fehérneműt is a betétet lecseréltem olyanra ami nem illatos a mosószert is lecseréltem az utóbbi időbe mert elég erős volt.Urológusnál is jártam kivizsgáltak és minden rendben van ott.Egyszerűen már tanácstalan vagyok és kezdem feladni hogy egyszer kigyógyulok ebből.Fél éve ráültem egy idegen wcre a kórházban utánna elkezdtem szedni a fogamzásgátlót aztán nemsokára kezdődtek ezek a gondok.Volt időszak hogy elmúlt 1 hétre de aztán a semmiből megint vissza jött.A gyógyszertárban vettem PH tesztet a PH-m rendben van.Szeretnék már jóll lenni meggyógyulni mert nemtudok semmire odafigyelni mert állandóan kibírhatatlanul viszketek odalent.Vakarni nem vakarom mert féllek hogy mégrosszabb lesz.Csak fehérnemű nélkül bírok jelenleg létezni itthon.Doktor úr kérem adjon tanácsot hogy mit vegyek még vagy mit tegyek hogy elmúlljon ez az állapot.A válaszát előre is hálásan köszönöm.Szép estét kívánok.

Dr. Kiss György válasza Miért viszketek és csip folyton? témában

Tisztelt Hölgyem !

Köszönöm ledvelét. Fél év óta tartó panaszai miatt urogynecológiai kivizsgálást javasolnék.

Ez a lehetőség ugy jött létre, hogy urológusok és nőgyógyászok egymás tapasztalatait felhasználva próbálnak meg segiteni

az Ön által is ismertetett, vagy hasonló panaszokon. Eredményesen.

Tudtommal, Budapesten a Semmelweis Egyetem Urológiai Kilinikáján és a Dél Pesti Kórházban müködnek ilyen rendelések.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2022. január 28., 19:51; Megválaszolva: 2022. január 29., 11:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus