Mell váladékozása?

Kedves Webbeteg! Néhányszor tapasztaltam olyan jelenséget, hogy a reggeli órákban (nem rögtön ébredés után) a pizsamámon a bal mellbimbóm környékén megjelent egy pici nedves folt. Ez nyomtalanul száradt, tehát mintha víz lett volna. Mellbimbó nyomása hatására nem ismétlődött és mondjuk 2 havonta fordult elő. Melltartó belsejében sosem látszott váladék nyoma. Persze gondoltam h kívülről fröccsenhetett rá vmi de furcsa lenne hogy mindig pont oda. Az a mellem szokott néha húzódni, kényelmetlen lenni, de nagyobb is. Dédanyámnak volt mellrákja, emiatt voltam mammográfián néhány hónapja, ami negatív lett. UH-t nem csináltak. Hormonpanelt néztek, minden rendben van, Premenst szedek menstruációs problémakra. Létezik hogy van ilyen váladékozás? Mi okozhatja? Köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza emlő váladákozás témában

Kedves Hölgyem!

Menjen el emlő UH-ra is, lehet, hogy van egy ciszta az emlőbimbó mögött, és onnan van néha váladékozás. Az eredményt szükség esetén emlősebészeti szakrendelésen tudják majd ellenőrizni.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. december 05., 09:04; Megválaszolva: 2021. december 09., 00:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
abortusz után
Tisztelt DoktorNő/Úr! Lányomnak augusztus 26-án terhességmegszakítása volt. Akkor lépett be a 11.hétbe. Most már egy bő hét elteltével 4-5 napja...
emlő váladékozása (kékes-zöldes...
Köszönöm a válaszát. Sebészeten még nem jártam. Igazából félek elmenni, mert nem tudom mit csinál velem. Sebész mit csinál ilyen esetben, ha a...
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés