Elhuzodó Menses

Tisztelt Dr Úr! Nekem junius 21en volt egy méhpolip eltávolitásom. A mutet ota az első mensim 1hete jott meg. Nekem 4 nagyon max 5naposak a vérzéseim. De jelenleg mèg mindig tart.Ez normális? lehet most hogy a mutet utan kicsit tovabb tart? hetfon-kedden már csak barnáztam de azota ujra vérzem,de persze csak gyengen.Koszonom a választ: )

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza témában

A műtéti beavatkozás után általában 4-6 hétre jelentkezik menstruáció.10 napig tartó menstruáció az normálisnak tekinthető.A beavatkozás után a méhnyálkahártya újra épül,a leírtak előfordulhatnak.Teljes menstruáció rendeződés lehet ,hogy néhány hónapot is igényel.

21 napon belül érkező vagy 10 napnál tovább tartó vérzés tekinthető rendellenesnek,kórosnak.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2021. július 15., 10:17; Megválaszolva: 2021. július 16., 21:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lelet értékelés
Jónapot a nőgyógyászati citologiai letembeen ez áll köszönöm ha kifejti!
Petefészek-gyulladás
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy 3 éve született a kislányom! 2 éve viszont rendszertelen a menstruációm, késik mindig... vagy kimarad...
Vizelesi problema
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! 2hete egyutt voltam a parommal , majd ra par napra eszrevettem hogy nem egyszeru a vizeleturites! Érzem hogy kell el is megyek...