Missed ab műtét után peteérés

Szép Napot Dr. Úr Olyan kérdésem lenne, hogy április 20.án sajnos missed ab műtétem volt. 11 hetesen itt hagyott a kicsi babánk. Elvesztettem. Az okát sajnos nem tudjuk mi történhetett hiszem 3 egészséges kislány anyukája vagyok. A kérdésem a következő nagyon szeretnénk még egy bébit.? ? Az lehetséges hogy 8-9 nappal a műtét után pozitív az lh teszt?! Hogy lenne máris peteérésem?! Köszönöm szépen válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza témában

A beavatkozás után 4 vagy 6 hétre jön meg az első menstruáció általában.Addig a peteérés gyakorlatilag nem valószínű.

Ezt követően lehetséges a peteérés ,a fogamzás létrejötte. Általában két,három menstruációs ciklus várakozást szoktunk javasolni az ismételt terhesség vállalására.

Az LH pozitiv teszt az lehetséges a befejezett terhesség után is.A peteérés biztonsággal vérből végzett hormon vizsgálattal állapítható meg.

Kérdés: 2021. április 29., 16:23; Megválaszolva: 2021. április 29., 21:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés
Méhnyakrák szűrés eredmény