Szülés utáni vérzés

Jó napot kívánok Doktor Nő! Pénteken lesz 5 hete, hogy természetes úton szültem, az első 1,5 hétben tudtam szoptatni a babámat, de aztán mellgyulladásom lett, ami miatt elapadt a tejem. A fő problémám az lenne, hogy tegnap újra vérezni kezdtem, ami menstruációhoz hasonlítható. Előtte már egy hete nem volt szülés utáni folyásom sem, ami már csak átlátszó volt. Elképzelhető, hogy ilyen hamar jelentkezne az első menstruációm, vagy esetleg valami probléma lehet és ez még mindig a szülés utáni vérzés? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Balogh Anett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza a szülés utáni vérzés témában

Kedves Anett! Akár még szoptatás mellett is jelentkezhet rendes menstruáció, de így, hogy nem tudott szoptatni a gyulladás miatt, pláne. Amennyiben nincs különösebb panasza, emiatt ne aggódjon. Lassan következik a szülés utáni kontroll is, ott is ellenőrizni fogják. Ha a vérzés nem bő, nem bűzös, nem jár a megszokott menseshez képest több panasszal, erősebb görcsökkel, akkor ez valószínűleg sima menses lesz. Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2020. december 10., 17:02; Megválaszolva: 2020. december 14., 13:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet