Spontán vetélés után 3 héttel normális a hasfájás?

Üdv én azzal a kérdésel fordulok önhöz hogy november 18.án volt hogy egy spontán vetélésem 6 hetes voltam. Azóta most kellet vissza mennem kontrolla de az orvos megsem vizsgált adott egy be utalot vérvételre és ennyivel el is intézett nos azóta már nincs vérzésem nagyjából rendbe is vagyok csak a mai napon megint el kezdett fájni a hasam alul és szurkál nem olyan vészes csak az érdekelne hogy ez még normális 3 hét után ??? Nagyon aggódom Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza a spontán vetélés témában

Kedves Hölgyem! A panasz lehet teljesen normális is, de ha jól értem, a vetélés óta egyáltalán nem is volt vizsgálata? Honnan tudja, hogy volt egy vetélése? Önmagában egy bő vérzés nem mindig jelent egyet a vetéléssel. Ha nőgyógyászati vizsgálata a vetélés után nem volt, és nem ellenőrizték le ultrahanggal, hogy a méhe üres, akkor menjen vissza orvoshoz egy vizsgalatra. Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2020. december 04., 19:45; Megválaszolva: 2020. december 07., 22:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet