Ureaplasma & atopóbium

Hüvelykörnyéki viszketés, minimális folyás és hugyúti probléma (vizelési inger + erősebb szag) miatti szűrés atopóbium baktériumot mutatott, Fluomizin + millio kezelés után a tünetek változatlanul megmaradtak. További vizsgálatok (teljes STD panel) Ureaplasma és Atopóbium + eredményt mutattak. Kezelés: 6x1 500mg Sumamed (párom is), + klion napi 2x1 + mollio + Canesten hüvelytabletta, ezt követően a tünetek még mindig fennálltak, így további 1x2 Sumamed (500mg) kezelés történet majd 10 napos Micovag kúra. Sajnos a tünetek azóta is megvannak. Szeretném a segítségét kérni, hogyan lenne érdemes tovább menni, sajnos már hónapok óta húzódik a kezelés és a tünetegyüttes, nagyon kellemetlen. (a visszafertőzés lehetősége kizárt, párommal azóta nem élünk szexuális életet). Javasolt újabb teszt, más gyógyszer esetleg urológiai vizsgálat (is)? Szeretném minél hamarabb lezárni, de úgy tudom, hogy a kezelés alatt/után közvetlenül nem biztos, hogy van értelme a teszteknek, illetve sajnos már anyagilag is megterhenek a vizsgálatok és a kezelések. Nagyon köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Ureaplasma&atopóbium témában

Tisztelt Hölgyem ! Valóban, jövőbeni urológiai vizsgálat egészithetné ki, illetve adhatna pontosabb választ a nőgyógyászati eredmények helyes értékelésében. Javasolnám még az urodynámiás eljárásokat is, mely a hólyagfunkciók ismeretében döntő lehetne, hogy a nőgyógyászati vagy urológiai therápia lehetne -e eredményesebb , hogy panaszai mielőbb megszünjenek. Az STD / Ureaplasma, Atopóbium pozitivitás miatt/ nemi betegséggel foglakozó szakorvos véleményét, és a partner egyidejü kivizsgálását sem tartanám kizártnak. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. december 04., 12:29; Megválaszolva: 2020. december 09., 19:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele