Peteérés, terhesség elősegítése

Tisztelt Doktor úr/nő! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy április óta rajta vagyunk a kistesó projekten de eddig még nem sikerült. a mostani ciklusom 4. napján voltam vérvételen. az értekeim mind tartományon belül vannak de attól tartok a teherbeeséshez nem feltétlen jók az eredmények tsh: 2.02, cukor: 5.1 inzulin 17.5, LH: 2.95 FSH: 5.25 prolaktin: 91.5 prog: 0.46 Ft3: 5.17 Ft4: 15.10 ösztradiol: 179.40 tesztoszteron: 1.75 . a vérvétel napján reggel megittam a kávémat is amit nem kelett volna tudom, csak elfelejtettem. a párom is volt sperma vizsgálaton vele minden rendben van. az inzulinomra elkezdtem inni a mio inozit port, meg szedek terhesvitamint is hogy feltöltsem a szervezetem, ezt április óta. előre is köszönöm tanácsát észrevételét. tisztelettel Dóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászati betegségek témában

A ciklus 4.napján készült hormonvizsgálat a petefészek működéséről ad felvilágosítást,az rendben van.

A teherbeesés lehetőségét hormonvizsgálattal a ciklus 20-23.-napján kell vizsgálni.

Ehhez keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.Ennek birtokában lehet látni szükség van-e valamilyen kezelésre,továbbiakban mi a teendő a várandóság sikeréhez.

Kérdés: 2020. november 13., 21:15; Megválaszolva: 2020. november 16., 17:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes?
Segítséget kérnék
hyperprolactinaemia és a kombinált...
Üdvözlöm! Szeretném kikérni a véleményét a doktoraim döntéseiről, mert kétségeim merültek fel a gyógyszereim együttes alkalmazásával...
Condyloma+negativ hpv, kóros...
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Az elmúlt fél évben másodszor is visszatérő condylomat kellett kezeltetnem. A legutóbbi szemölcs eltávolításon ...
AMH szint
Tisztelt Doktor ur! Ma elkeszult az AMH vizsgalatom es az volna a kerdesem, hogy 0,28 as Ertekkel lehetseges teherbe esni, vagy ilyen esetben lombik javasolt?...