Missed ab

Tisztelt Doktor Úr! Nekem sajnos kétszarvú méhem van és a 6.-7. héten kiderült, hogy elhalt a magzatom. Holnap reggel lesz a műtétem. Érdeklődnék, így hogy van ez a méh rendellenességem, okozhat majd problémát a holnapi műtétnél? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Regina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Missed ab. témában

Tisztelt Hölgyem ! Elnézését kérem a késői válaszért és remélem szerencsésen tulesett már a beavatkozáson -komplikáció nélkül. Utólag, csak annyit jegyeznék meg, hogy a legfőbb az ,hogy létrejött a fogantatás és ez remélhetőleg a jövőben is meg fog történni. A méh fejlődési rendelleneség miatt nem árt méhtükrözést /hysteroscópia/ végeztetnie és esetleges kromoszóma vizsgálat mérlegelendő. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. november 05., 22:56; Megválaszolva: 2020. november 08., 11:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?