• Tejcsorgás normál prolaktin mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Több éve csorog a tejem. Már terhesség előtt ugyan ez volt. Prolaktin szintet többször nézték ,de nem volt magas. Pete érés után feszül a mellem és jobban jön nyomásra a tej,de pete érés nélkül is van tejmaradvány a mellemen. Amúgy nem szoktam nyomkodni,tudom,hogy nem tesz jót. Mellultrahang és a tej váladék vizsgálata is megtörtént,de mind negatív lett. Mi okozhatja a tejcsorgásom? Hova tudok ezzel fordulni? Mitől folyhat a tejem? 2019.07.18 vagy 16 án volt az utolsó vizsgálat 16,26ng/ml volt a prolaktin szintem .A menstruációm 2019.07.22 én jött meg. Normál tartomány:2,80-29,20 nm/ml.

        Dr. Kiss György válasza a tejcsorgás normál prolactin mellett témában

        Tisztelt Hölgyem ! Ciklus diagnosztika / 3.11. 21. nap / végzése- FSH,LH,Prolactin,Oestradiol, Progeszteron,Tesztoszteron megahtározás az adott napokon, illetve koponya CT vizsgálat javasolt az agyalapi mirigy állapotának megitélése és az esetleges hypophysis adenoma kizárása végett. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. október 01., 13:03; Megválaszolva: 2020. október 05., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: