NŐGYÓGYÁSZATI CITOLÓGIA P2

Rákszűrésem eredménye P2. A leleten még az áll , hogy MED FE, CYT 2GY, TBS C2A, The K, Citológiai lelet: Gyulladás. Leukocyták, histiociták. Erett metaplázia. Orvosom Canesten combit ajánlott rá. Ugy tudom ez gombásságra van Nekem meg nincs semmi gombás tünetem nem viszketek.Kérdésem mitől van ilyen citológiai lelet és Ön mit adna rá gyógyszert? Ez elmúlik mire vissza kell mennem 3 hónap alatt? Addigra rendelt vissza. Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza témában

Tisztelt Hölgyem, én így nem adnék rá gyógyszert, hanem tenyésztéses kivizsgálást végeznék és annak eredménye dönti el, van-e fertőzése.

A leleten egyben az is rajta van, hogy a vizsgálat során mi volt a hatásos gyógyszer. Én azt adom a nőnek is és a párjának is, majd kezelés után megismétlem a tenyésztést, hogy sikeres volt-e a kezelés.

Ezen túlmenően a párnak néhány szabályt a lelkére kötök.

Kérjen ilyen tenyésztést.....

Üdvözlettel:

dr. Petróczi István

Kérdés: 2020. szeptember 10., 12:04; Megválaszolva: 2020. szeptember 11., 08:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Abortusz műtét
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés