• Hónalj fájdalom mell probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm 38 éves vagyok és pár napja szúró fájdalmam van a honaljamban és annak környékén. A vállamban és a honaljam alatt a felkaromban is. Valamint a mell és a hónalj közotti részen. Pontosan 2 hónapja voltam a Medoc magán mellcentrumban ahol egy nagyon alapos radiológus főorvos megnézett és mindent tökéletesen rendben talált. Minde q mellemben és mind a hónaljban. Létezhet esetleg hogy mégis melldaganat van a háttérben mert a neten mindenhol olvasom hogy ez egy tünet. Csomót nem tapasztalok sehol viszont nagyon stresszesen görcsösen ülök napi 10-12 órát. Lehet ez esetleg mozgásszervi eredetű? Mostanában a derekammal is vannak gondjaim. Ön szerint merre induljak el? Köszönöm. B.K

        Dr. Szalóczy Péter válasza a melltáji fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Bízzon a gondos korábbi mellvizsgálatokban. Szinte biztos,hogy a dolog mozgásszervi, vélhetően gerinccsigolya összefüggésű, ortopéd vagy reumatológusvizsgálat kell. De a görcsös tartós mindennapi ülés kompenzálható lenne a jövőben óránként végzett 5 perces kiegészítő tornaszerű mozgással,rengeteg képes mintagyakorlat található könyvekben, Tv-ben,esetleg majd konzultáljon gyógytornásszal.


        Kérdés: 2020. június 18., 18:30; Megválaszolva: 2020. június 21., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: