• Rakszűrés eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr, a rakszűrés eredmény: egyéb,reaktív és reparativ jelek, hipohormonalis kép feltüntetésével érkezett. Ez befolyásolja a későbbiekben a teherbeesés lehetőséget, van köze a szoptatáshoz? A választ előre is köszönöm

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rákszűrési eedmény témában

        Kedves Kérdező! Nem a teljes leletet közölte, így kérdésére a terhesség vonatkozásában nem lehet következtetni. A hipohormonális jelekből viszont elképzelhető, hogy alacsonyabb hormonszint miatt ha nem pontosak a ciklusai,akkor nem ovulál rendesen és középidőben, ez lehet oka nehezebb teherbeesésnek. Ha sikerülne, a szoptatáshoz a citológiának semmi köze.


        Kérdés: 2020. június 18., 13:07; Megválaszolva: 2020. június 21., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: