• Intim fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv. Olyan panaszom lenne, hogy kaptam a háziorvostól egy antibiotikumot mert bronhitisem volt és utána éreztem hogy a tüneteim alapján gombás fertőzésem volt amit a párom is elkapott. Elkezdtük a kezelést, canesten kombi unoval és a canesten krémmel. Ezután rá3 nap megint előjött az a diszkomfort érzés, égő viszkető. Azt gondoltam hogy a hüvelyflorám felborult ezért vettem gynophilus tablettát. De a párom is úgy érzi mintha visszajöttek volna a tünetei. Most mi a teendő? Várjam míg hat ez a tabletta vagyvegyek mégegyszer canesten kombi unot. Vagymit vegyek?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a makacs hüvelygomba. témában

        Kedves Kérdező! Fel kell íratni 2 és 1 Mycosyt-Gyno, vagy Diflucan 150 milligrammos szájon árt szedendő kapszulát.Mindketten vegyenek be egyet,de maga egy hét múlva ismételje meg a harmadikkal. Ajánlott mg egy Canesten kombi uno, majd mivel a gyógyszerek elpusztították hasznos, védő tejsav baktériumokat is, azok visszajuttatása fontos a hüvelyi optimális biológiai védekezőképességhez, ezért recept nélkül kapható hüvelyi protexin, mint a gynophylus, vagy bármelyik, a végén kúraképpen még felhelyezendő.


        Kérdés: 2020. június 15., 11:22; Megválaszolva: 2020. június 17., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: