Cns kúp

Tisztelt Doktorúr! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a nőgyógyászom javaslatára elkezdtem cns kúpot használni, mellette Asi sandozt. 6 db után megjött a menstruációm. Van értelme menses után folytatni? Orvosomat nem tudtam utolérni. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza CNS kúp használata témában

Kedves Kérdező! A menzesz vér jó táptalaja minden kórokozónak. Ha esetleg hat kúp után még volt maradék kórokozó, biztonság kedvéért folytassa a négyet, De tudjon arról, hogy minden ilyen erélyes gyógyszer azonnal elpusztítja a védő tejsav baktériumokat is, így azok visszatelepítése kéne folytatólag bármely recept nélkül kapható hüvelyi protexinnel.Olvassa el a használati útmutatót.

Kérdés: 2020. június 13., 22:26; Megválaszolva: 2020. június 16., 15:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés