• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Február 18.án voltam együtt párommal,ő nem élvezett el,mert abba kellett hagyni,viszont előfordúlhatott,hogy pici előváladék kerűlt a hüvelyembe.Szerencsére nem sok,vagy szinte semmi előváladék nem tapasztalható nála.Sok esetben van a férfiaknál elég erős a váladékozás.Csinaltam 5 tesztet,reggeli első vizeletből. Mind különböző volt.Gabriel és gyógyszertárban kapható.3x volt menstruációm is,de mégis érzek nem megszokott tüneteket.Ennek oka lehet terhesség vagy,reflux,ciszta esetleg? (Haspuffadás,szurulás,erős hányinger,ingerlékenység,olykor mellérzékenység,gyenge menses tünetek,szúrkálás,gyenge görcs)ovuláció okozhat esetleg ilyen tüneteket? 3nap múlva lenne elméletben.Mindenesetre egy hete érzem ezeket a tüneteket.Asztmás vagyok és ebben a korban már nem terveztünk babát. 16 éves a fiam.Menses az együttlét után 11 napra jött meg.A teszeket pedig a napokban végeztem el.Elnézést a sok esetleg buta kérdésekért. Köszönettel:Éva

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A panaszai okaként a feltételezéseket lehet sorolni.Azonban a pontos okát szakvizsgálat nélkül nem lehet megmondani.A leírtak alapján a terhesség nem valószínű. A tényleges ok megállapítása céljából keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2020. május 01., 16:12; Megválaszolva: 2020. május 04., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: