Méhnyálkahártya vastagsága

Kedves Doktor Úr! Nekem olyan problémám van, hogy egymás után már a 3om kémiai terhességem volt! Voltam orvosnál az első alkalommal . 7mm volt a nyálkahártyám és elvileg ez miatt nem tud beágyazódni?!1 éve próbálkozunk. Magas volt a prolaktinom, szedek rá gyógyszert , az már rendbe jött. Alacsony a progeszteronom , de nem kapok rá semmit csak ,ha terhes leszek akkor kell elkezdenem az utrogestant . Menstruációm 3-4 napos , anno 5-7 napig tartott. Szedek aspirin protectet , inozitolt . Mi lehet a probléma? Valóban vékony a nyálkahártyám? Vagy a peteéréssel lehet gond? Mit tudok még tenni? Arra gondoltam hogy a pajzsmirigyem még nem vizsgáltattam ki. Érdemes lenne? Köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Méhnyálkahártya vastagsága témában

Tisztelt Hölgyem!

Igen, pajzsmirigy állapot meghatározást/ TSH,Ft3,Ft4, Anti TPO/, valamint D vitamin és AntiMüllerián Hormon /AMH/vizsgálatot is.

A partner kivizsgálása sem elhanyagolandó kérdés,valamint a pontosabb kép miatt cylkusdiagnosztika is javasolt /FSH,LH,Prolactin, Oestrogen,Progesteron,Tesztoszteron meghatározás a cyclus 3,11, és 21-ik napján.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. április 27., 21:13; Megválaszolva: 2020. április 29., 15:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?