• Terhesség?Ciszta?Mioma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr úr/nő Elnézést kicsit hosszú a történetem. Febr.27.-én volt meg az utolso menstruaciom Pozitívat teszteltem, rá 1 hétre barnás folyás,ügyeleten 4,5hetes terhességet látnak. Másnap reggel elmentem a saját orvosomhoz aki azt mondta hogy 24 órán belül elveteltem mert ő semmit nem lát ,kivéve egy miomat és hogy meg kell műteni mert ettől veteltem el( előző napi ügyeletről tudott ). Ezt követően 3 hétig vereztem, az elején enyhén, a 3.ik héttől erősebben,ismét ügyelet vérzés csillapító, ott azt mondtak hogy kitisztultam szépen csak egy sárga test cisztam van. Itthon csináltam tesztet ezek után mert tuneteim meg mindig vannak és 2x erős pozitív lett. A képet csatoltam ami a cisztat tartalmazza de olyan erzesem van hogy az terhesség nem pedig ciszta. Lehetséges lenne hogy tényleg meg maradt a kisbabám csak nem láttak ? Egyébként hatra hajló méhem van. Ön mit tetszik látni a képen ? Előre is ezer köszönet !!!

        Dr. Kiss György válasza a Terhesség?cysta, Myoma? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Elnézést a késői válaszért.Már a Webbeteeg szerkesztőségének is jeleztem, hogy a küldött mellékletét a gépemen megnyitni nem tudom. Azt, viszont a kép nékül is tudom tanácsolni, hogy ismételt terhességi teszt végzése során, ha 2 csik jelenne meg, akkor béta HCG meghatározás / vérvétel /eredménye adhatja meg a biztos választ a kérdéssel kapcsolatban-amennyiben az érték 2 alatt van,a terhessség kizárható. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. április 23., 17:49; Megválaszolva: 2020. április 29., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: