• Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jóestét! És azt szeretném mondani hogy nekem van egy Jo.ovárium 44×23mm, bo.ovárium 42x20mm mindkettő polycystás szerkezetű! Ezzel kapcsolatba azt szeretném kérdezni hogy esteleg meg lehetne műteni vagy gyógyszert felírni!? Előre is köszönöm !

        Dr. Kiss György válasza a [email protected] témában

        Tisztelt Hölgyem ! További kivizsgálást javasolnék, mégpedig terheléses vércukorszint vizsgálatot és insulin resistentia meghatározást/ HOMA index- ha ez 2 alatt van nem áll fenn insulinresistentia, ha 2 felett akkor gyógyszert kell szedni . Tekintettel korára és a leletre endokrinológiai kivizsgálást javasolnék. Üdvözlettel:dr.Kiss. PS: müteni nem szabad.


        Kérdés: 2020. április 16., 18:55; Megválaszolva: 2020. április 17., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: