[email protected]

Jóestét! És azt szeretném mondani hogy nekem van egy Jo.ovárium 44×23mm, bo.ovárium 42x20mm mindkettő polycystás szerkezetű! Ezzel kapcsolatba azt szeretném kérdezni hogy esteleg meg lehetne műteni vagy gyógyszert felírni!? Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza [email protected] témában

Tisztelt Hölgyem!

További kivizsgálást javasolnék, mégpedig terheléses vércukorszint vizsgálatot és insulin resistentia meghatározást/ HOMA index- ha ez 2 alatt van nem áll fenn insulinresistentia, ha 2 felett akkor gyógyszert kell szedni .

Tekintettel korára és a leletre endokrinológiai kivizsgálást javasolnék.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: müteni nem szabad.

Kérdés: 2020. április 16., 18:55; Megválaszolva: 2020. április 17., 20:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?