• TOT szalag műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő 6 héttel ezelőtt volt TOT szalag beültetésem. Műtét után egy héttel visszakerült a katéter nem ürült ki a hólyagom. Azóta is nehezebben megy. kérdéseim: - nem sugárban jön a vizeletem, inkább csak folydogál - szexuális együttlét férjemmel elég furcsa volt, mert mintha érzéketlen lennék ott belül. Nem éreztem férjem nemiszervét (eddig szexuális életünkkel semmi gond nem volt, tökéletes volt). Eleinte féltem, hogy fájni fog de semmit nem éreztem az hogy bennem lenne. Ezek a panaszok, vizelet, szexuális téren a panaszok javulni fognak, ezek normálisak ennyi idő elteltével? Köszönöm válaszát

        Dr. Kiss György válasza a TOT szalag mütét után témában

        Tisztelt Hölgyem ! A 6 hete történt beavatkozás óta eltelt idő valóban rövid ahhoz,hogy egyértelmüen meg lehessen itélni vizelési panaszait és főleg a parnerkapcsolatban észlelt jelenségeket. A türelem és a folyamatosan végzett gátizomtorna, probiotikumok hüvelyi használata, valamint sikositó gél alkalmazása lehetne ezeknek a heteknek a fő feladata. Amennyiben panaszai még májusban sem mérséklódnének,akkor feltétlenül urogynecológiai vizsgálat végzése indokolt. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. április 01., 11:37; Megválaszolva: 2020. április 01., 22:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.