• Borsószerű dudor a szeméremajaknál?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Borotválkoztam, majd észrevettem másnap egy borsó méretű dudort a hüvelyen belül, bartholin ciszta lehet vagy szőrtüszőgyulladás? fürdés után kicsit összemegy, nap közbe enyhén fáj.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a szeméremtesti képlet témában

        Kedves Kérdező! A Barthollin mirigy borsószemnél nagyobb cisztát produkál, mely nem változtatja méretét. Lehet elzáródott faggyúmirigy, lehet szőrtüsző gyulladás, ha mélyebben van hüvelyfali ciszta egyéb,, de mindenképpen nem távolból találgatás a megoldás, hanem egy külső, nőgyógyászati megtekintés. Mutassa meg mielőbb.


        Kérdés: 2020. január 13., 21:49; Megválaszolva: 2020. január 15., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: