• Carcinoma in situ hüvelyi szülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Terhességem elején P3-as lett a citológiám, amivel azt mondták ráérünk szülés után foglalkozni. Nem hagyott nyugodni a dolog ugyh felmentem Budapestre vidékről, elvégeztettem a Hpv szűrést ami kimutatta a 16-os és a 33-as törzset a szervezetemben.Továbbá Cintech vizsgálat is volt volt minek eredménye CIN 3-at igazolt. Konizácio a Terhességem 26.hetében megtörtént minek eredménye Carcinoma in situ mirigybe terjedéssel. Folyamatos kontroll alatt vagyok. Kérdésem az lenne, h az orvosom ilyen eredménnyel engedélyezné a hüvelyi szülést, viszont a kórház más orvosai nem nagyon értenek ezzel egyet.Szeretném a véleményét kikérni arról, h lehetséges - e hogy hüvelyi szülés során a méhszáj sérülése miatt bekerülhetnek-e a véráramba a beteg sejtek? Reális félelem ez?A beteg rész nem épben lett eltávolitva. Köszönöm meg tisztelő válaszát! Üdvözlettel:35 hetes kismama

        Dr. Kiss György válasza a Carcinoma in situ hüvelyi szülés. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Köszönöm megtisztelő bizalmát, nagyon nehéz időszakon lehet tul és nagyon szép esemény előtt áll. Az Ön által leirtak ismeretében kérem , bizzon kezelőorvosa helyes itéletében a szülés befejezésének megválasztását illetően. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. december 01., 13:55; Megválaszolva: 2019. december 01., 19:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: