• Hcg szint missed ab. után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel doktor úr! Pontosan 7 héttel ezelőtt missed abortom volt. A műtét komplikációk nélkül zajlott. A hüvelyes ultrahang vizsgálat a műtétet követően 4 és fél héttel volt, ahol az orvos mindent rendben talált. A párommal ezt követően voltunk csak együtt. A menzeszem azóta sem jött meg és ma reggel halvány pozitív terhességi tesztet csináltam érzékenyebb teszttel. A kérdésem az, hogy a teszt a műtét után még ki nem ürült hcg hormont jelzi vagy esetleg újra terhes vagyok? Válaszat előre is köszönöm.

        Dr. Kiss György válasza a Hcg szint missed ab. után. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Kérdésére pontos választ a béta HCG szint meghatározás adhatja meg /vérvétel/. Kicsi a valószinüsége annak, hogy a missed ab utáni hormonszint játszana közre a pozitiv eredményben. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. október 24., 11:21; Megválaszolva: 2019. október 27., 08:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr/nő! Az utolsó vérzésem július 19-én volt. Premens tablettát szedtem 3 hónapig. A hasam nő, mindig fáradt vagyok. Csináltam teszteket különböző időpontokban, mindkettő negatív volt. Már van időpontom nőgyógyászhoz,...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!