• Missed ab utáni teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! Van két egészséges gyermekem, a 3. babánk sajnos a 8. héten elhalt. Az én koromban megpróbálhatok még teherbe esni, vagy túl nagy a kockázat és ezt tanácsosabb 38-39 évesen elengedni? Az őszinte véleményére lennék kíváncsi. Tudatos családtervezéssel arra gondoltam, hogy a missed ab műtét után egyből barátcserjét szednék (már szedtem korábban és segített), majd 3-4 hónap után újra próbálkoznánk a férjemmel. Folátot, mio inozitolt és barátcserjét szedhetek a missed ab műtét után közvetlenül, vagy még ne? 3-4 hónap múlva már lehet próbálkozni, vagy muszáj kivárni a fél évet? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Kiss György válasza a Missed ab utáni teherbeesés. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Elképzelése nagyon helyes és reális. A barátcserje és Inozitol szedését kérem az első rendes menstruációt követően kezdje el szedni és a babaproject elkezdésének az év vége fele semmi akadályát nem látom, vagyis a gondolatot nem kell "elengednie " Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. október 17., 09:38; Megválaszolva: 2019. október 17., 15:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?