• menopausa- vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérdésem: 56 éves vagyok,3 hónap után ismét menstruatios vérzés jelentkezett. 1,5 éve ( akkor még rendszeres volt a vérzésem) köztes vérzés miatt fractionalt curette történt ,szövettana negativ lett. Mi a teendőm? 1,5 éve történt curette mennyi ideig biztositék arra,hogy a jelenlegi vérzés nem daganatos eredetű ? Újra nőgyógyászhoz kell fordulnom? Voltam 8 hónapja máhnyak szürésen,az is rendben volt,akkor UH is történt,ami myomat igazolt.( évek óta ismert). Köszönettel

        Dr. Kiss György válasza a menopausa-vérzés témában

        Tisztelt Hölgyem ! Ez egy kényszerhelyzet,valóban nőgyógyászati vizsgálatot javasolnék.Nem jelezte, hogy rákszürés / cytológia, HPV / mikor történt. Végső soron ismételt egészségügyi curettage sem kizárt, fő, hogy az esetleges rosszindulatu elváltozás lehetőségét kizárják. Üdvözletttel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. október 01., 17:56; Megválaszolva: 2019. október 04., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: