• Norcolut

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! Pcom van, egy középidös vetélésen vagyok túl, 34 éves vagyok. Legutóbb, a konzultáción az orvosommal abban maradtunk, hogy kezdjem el a Norcolutot szedni 10 napig, utána fogamzásgátló, majd inszeminácio. Mivel a drilling után sincs hónapok óta menstruáció. Rá pár napra a vizsgálaton viszont kiderült, hogy van egy 18 mm-es domináns tüsző, illetve 19 mm-es endometrium. Peteérésem a vetélés óta, lassan két éve nem volt. Sem injekcioval, clostival, diétával, gyogyszerekkel. Most pedig csak úgy! Viszont már napok óta szedem a Norcolutot! Akadályozhatja ez az ovulációt? Nem fog már megrepedni?Végre van tüsző, és most elrontottam a Norcoluttal? Van még pár szem, beszedjem azokat is? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        Menstruáció nélkül peteérést azt hormon labor vizsgálattal kellene alátámasztani. A leírtakból nem derül ki ,hogy a menstruációhoz viszonyítva hogyan szedte a gyógyszereket.Az inszeminációhoz szükséges a peteérés.Ehhez gyógyszeres kezelésre van szüksége.Ezt megfelelő előírás alapján lehet megvalósítani. Az alkalmazott készítmény,sárgatest hormont tartalmaz,a menstruációs vérzés meghozására,a terhesség segítésére alkalmas gyógyszer. Először a menstruációs ciklus rendezése a szükséges teendő,majd akkor lehet inszeminációt végezni.


        Kérdés: 2019. szeptember 22., 16:11; Megválaszolva: 2019. szeptember 26., 20:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: