• Méh feszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr Úr! 27 éve menstruálok,soha sem volt pontos ciklusom! Még gyermek születése után sem. Most megjött 29 napra,meg is volt 5 napig,aztán ezután folyamatos feszülést éreztem a méhemnél,fájt a derekam is,és megjött 12 napra a menstruációm! Ma van,hogy 5 napja újra meg van,közben csináltam 1 tesztet,mikor nem volt meg,ami negatív lett. Kérdésem az lenne,ez mitől lehet? Lehetséges a pajzsmirigy alulműködésemtől? De akkor mitől feszül a méhem? Néha szúr a petefészkem is. Köszönöm válaszát! Veronika

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rendetlen vérezgetés témában

        Kedves Veronika! Hogy a kismértékű átmeneti hormonális hátterű vérzés zavarhoz nincs-e más kismedencei ok, mindenképpen javasolt egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat, ami a méhnyálkahártyája vastagságát is mérve a hormonális háttér esetleges hibájára is utalhat. A rendetlen vérzés gyógyszeresen jól korrigálható.Belejátszhat a hibába a Letrox is. Beszélje meg pajzsmirigy gyógyászával.


        Kérdés: 2019. szeptember 17., 18:09; Megválaszolva: 2019. szeptember 18., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.