• Koraszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! 2hete írtam Önnek. Azóta 24hetes vagyok.A leleten az van írva, hogy zárt cervix hossz 22mm, a belső méhszáj felett 22mm tölcsérképződés látható. Közben e coli baktériumot mutattak ki kéne tételben. Vér vizelet minden jó. Szedem a gyógyszereket sorbifer durules, progreszteron exeltis,cordaflex,velfem és most kaptam aktil duó antibiotikumot.feltették ma a pesszáriumot, kaptam tüdőérlelő injekciót is. A tegnapelőtti vizsgálaton 15mm tölcséresedést írt a leletemre a doktornő és hogy 18-21 között méri a cervix hossz és a lapra 20mm került. A kórházból egyenlőre nem akarnak hazaengedni legalább 1 hétig. Semmi panaszom nincs. Ön esetleg az itthon létre mit javasol? Ez a szigorú ágynyugalom? Azt mondták itt, hogy ilyen korán nem szoktak meg felrakni a pesszáriumot. Előre is köszönöm válaszát

        Dr. Szalóczy Péter válasza a fenyegető vetélés témában

        Kedves Kérdező! Leírásából úgy tűnik,hogy odafigyelő, gondos és szakszerű ellátásban részesül. A legjobban akkor tesz, ha mindenben szót fogad kezelőinek. Az természetes, hogy az előzmények matt minél több pihenésre lesz szükség még hetekig.Ez nem jelent teljes ágynyugalmat égész nap.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 16., 21:32; Megválaszolva: 2019. augusztus 17., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: