• Sex utáni fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktorur/doktornő! Tegnap sex utan szinte azonnal erős alhasi fajdalnat görcsöt szuro erzest tapasztaltam.. Ami eddig meg nem fordult elő. Nem védekeztünk megazakitassal csak. Nemis tartott sokaig.. Hevesebb volt az biztos de kozben nem ereztem fajdalmat. Azota igen. Nyonaserzekeny az egesz alhasam es olyan erzes mintha tele lenne vagy fellenne puffadva. Mozgasra fokozódik. Ha fekszem konynebb. Algofelx rapid caak mérsékli a fajdalmat. Mi lehet ez? Köszönettel :Tamara

        Dr. Kiss György válasza a Sex utáni fájdalom témában

        Tisztelt Hölgyem ! Az Ön által ismertetett tünetek és azok fokozódása miatt feltétlenül végeztessen hüvelyi ultrahang vizsgálatot, melynek során tisztázódhat a petefészkek ,méhe, petevezetők állapota és annak megállapitása, hogy van-e szabad hasüri folyadék, mely a hashártya nyomásával a panaszokat okozhatja. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. június 07., 12:14; Megválaszolva: 2019. június 13., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: