• Menstruáció elmaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! Menstruációm ez évben rendszertelen, máriusban kétszer is volt, áprilisban barna és kellemetlen szagú,májusban el is maradt. Rákszűrésen voltam januárban negatív, anti - müllerian hormon 0,28. Hüvelyi Ultrahang leletem (05.30) : 88 mm-es uterus üregében 7 mm-es nem típusos endometrium. A nyakcsatornában 5,5 mm-es folyadék sáv látható. J ovariumban 16x11 mm-es rupt.foll, B ovarium állományában 11 mm-es folliculus. A Doulglasban kevés szabad folyadék. Azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent a folyadék sáv és a szabad folyadék jelenléte? Ez kóros, kell beavatkozás? MEg fog jönni a menstruációm? Néha hányingerem van. Köszönöm szépen!

        Dr. Tekse István válasza a vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! A leírtak normál variánsok nem kell miatta aggódni. A menzesz érkezését ez alapján nem lehet megmondani. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. június 01., 09:34; Megválaszolva: 2019. június 05., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: