• Miréna 5 év után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! 3-4 hónappal ezelőtt telt le az 5 év, hogy Miréna típusú spirált használok. A közeljövőben tervezem a levételét. Kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben megfelelő fogamzásgátló eszközként funkcionál-e még? Valamint hogy az én koromban javasol-e még egy következő eszköz felhelyezését. Köszönöm

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Lejárt Mirena eltávolítása témában

        Kedves Kérdező! Nem kéne saját menopauzára készülődő hormonrendszerét külső hormonnal befolyásolni. Mirena levétel után álljon át helyi fogamzásgátlóra, többféle is kapható.Mirénáját mielőbb távolíttassa el.


        Kérdés: 2019. május 18., 16:15; Megválaszolva: 2019. május 20., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Pár hete orgazmus alkalmával fáj a csiklóm és ezt a köldökömig érzem. Ma voltam orvosnál és azt mondta krónikus parametritis és medencei cellulitis gyanúja áll fent. De nem mondott erről semmit bővebben miért...