• Ovestin krém

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok. Egy éve nem menstruálok, viszont hüvelyi panaszaimra Ovestin krémet kaptam. Mivel hosszabb ideig nem érem el az orvosomat, így a krém kiváltása utáni kérdéseimmel, Önhöz fordulnék. 1. jövőhéten bölcsesség foghúzásom lesz, az utasításban az áll, hogy műtét előtt 4 héttel már ne alkalmazzuk az Ovestint. Én most kezdeném el, akkor várjak vele, ha igen, mennyit? 2. Egy hét mindennapos Ovestin után cikatridina kúpot javasolt a doktor úr, mivel nincs tejsav a kenetemben, de sok a fehérvérsejt, baktérium nem tenyészett ki. Ez a jó kúp, vagy inkább a gynoflor Ön szerint? 3. Az Ovestin krémmel párhuzamosan lehet e canesten krémet használni, ha uszodába megyek? Bár a kérdés több, de egy promlémára vonatkozik. Nagyon köszönöm válaszát. B. Katalin

        Dr. Kiss György válasza a Ovestin krém témában

        Tisztelt Hölgyem ! A lokális oestrogen kezelés / pl: Ovestin krém / átmeneti szüneteltetése semmi zavart nem okozhat, de azzal tisztában kell lennie, hogy a petefészkek müködésének következtében fellépő oestrogen hiány miatt a beavatkozást követően az Ovestin életvitelszerü használata/-hetente legalább 1-2 alkalommal / segitheti a jobb életminőség fenntartásában. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. május 14., 18:45; Megválaszolva: 2019. május 15., 16:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: