• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/nő! 31 éves nő vagyok. 2 gyermekem van, 3 és 1 évesek.Nagyobb gyermekem császarmetszessel született, a második már természetes úton. Nem volt komplikáció egyiknél sem. Kb 1 éve vettem észre hogy a peteérés környékén pecsételő vérzésem van, kisebb nagyonb hasi görcsökkel , a ovulációmat mindog éreztem de vérzés soha nem volt.A menstruációmba is megjelentek kisebb alvadt vér darabok ( előtte ilyen soha nem volt) illetve most kicsit megerőltető testedzés utan is jelentkezik pici vérzés 1 éve pajzsmirigyalulmukodest diagsznosztizaltak nalam, arra szedek gyógyszert. Nőgyógyasznál jartam, mindenem negatív. Kisebbik gyermekemet még éjjel szoptatom. Szeretném megkérdezni hogy ez a szoptatasnak tudható be?vagy a pajzsmirigynek?

        Dr. Kiss György válasza a Közti vérzés témában

        Tisztelt Kérdezőm ! A szoptatás alatt a tejelválasztásért felelős agyalapi mirigy hormon / Prolactin / szint uralja a női szerevezetet . Amennyiben ehhez még a pajzsmirigy müködési zavara is társul, akkor endokrinológiai és nőgyógyászati vizsgálat együttes végzését javasolnám ! Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. május 02., 14:10; Megválaszolva: 2019. május 07., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: