• nőgyógyászati műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Főorvos Úr ! Tanácsot szeretnék kérni problémáim megoldásához: 1.méhszáj betüremkedése a hüvelybe, 2.hátsó hüvelyfal előesése. Szeretném a műtétet elkerülni, megoldható-e lézeres kezeléssel, v,ladypower tréninggel?Tud-e megbízható kórházat, orvost ajánlani? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Hüvelyfali megnyúlás témában

        Kedves Kérdező! Leírásából nehéz elképzelni az anatómiai állapotot és a hüvelyfal kóros megnyúlását.Vajon van-e vizelet tartási problémája is? A leggyorsabb tartós, egyszeri kellemetlenség a műtét, amit jelen életkorában még jobb elvégezni, mint esetleg később kényszerűen.A szövetek a korral tovább nyúlnak és veszítenek rugalmasságukból, e helyzet és a panasz romolhat.A gyökeres megoldás nem lehetséges célzott tornával.A megbízható műtéti ellátás rutinnak számít bármely nagyobb nőgyógyászati osztályon. Ne féljen, jobb lesz utána.


        Kérdés: 2019. március 29., 00:41; Megválaszolva: 2019. március 29., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: